Altanbyggnation i Västmanland

Välkommen till din pålitliga partner för altanbyggen och uterum i Västmanland! Med en stark betoning på noggrannhet och kvalitet står vårt byggföretag redo att förvandla ditt hem med vackra och hållbara utomhuskonstruktioner.

Bygger Altaner

Oavsett om du drömmer om en inglasad altan för året-runt-bruk, ett praktiskt utekök fixar vi det!

Bygger Pool- & Trädäck

Du får en skräddarsydd totalentreprenadslösning som täcker ditt projekt från start till slut.

Bygger Uterum

Vår expertis sträcker sig från traditionella altaner till skräddarsydda uterum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Erfarna Altanbyggare i Västmanland Är du redo att börja planera ditt drömprojekt? Kontakta oss idag för att få en offert helt utan kostnad, samt för rådgivning.

  Expertis från start till mål

  Vi bygger hela eller delar av din altan. Vi kan hjälpa dig med till exempel:

  • Snickeri
  • Markentreprenad
  • Måleri
  • Stensättning
  • Design och bygg av inglasade altaner och vinterträdgårdar
  • Inglasning
  • Vattenburen golvvärme
  • Installation av utekök, belysning och solskydd

  Din altanbyggare i Västmanland

  Våra kunder finns över hela Västmanland, inklusive i orter som Köping, Västerås, Sala, Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Surahammar, Norberg, Ramnäs, Virsbo, Skinnskatteberg, Sylta, Kungsör, Västerfärnebo, Salbohed, Kärrgruvan. Vi jobbar för såväl privat- som företagskunder.

  Vi bygger ditt uterum – som du vill ha det

  Vårt mål är att din nya altan eller vinterträdgård ska bli din favoritplats i hemmet, oavsett årstid. Med skräddarsydda lösningar som inglasade altaner, utekök, och vackert integrerade belysningslösningar, skapar vi den perfekta miljön för avkoppling och underhållning.

  Vi levererar kvalitet ned på detaljnivå

  Vårt åtagande att leverera kvalitet och värde till våra kunder genomsyrar allt vi gör. Vi förstår också vikten av att hålla tidsplaner och att säkerställa att allt arbete utförs utifrån överenskomna budgetplaner. Som totalentreprenörer hanterar vi allt från nybyggnad till renovering.

  Kontakta oss redan idag

  Vill du diskutera dina idéer för ett uterum med en professionell och lyhörd byggfirma? Kontakta oss för en konsultation där vi kan diskutera dina idéer och hur vi kan göra dem till verklighet. Med vårt engagemang för kvalitet, noggrannhet och säkerhet är vi det självklara valet för ditt nästa byggprojekt i Västmanland. Låt oss hjälpa dig att skapa den utomhusplats du alltid drömt om. Vi ger dig en offert helt utan kostnad. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här