Altanbyggare i Helsingborg, Skåne

Bor du i Helsingborg och söker en seriös byggfirma med pålitliga, kompetenta och trevliga hantverkare? I så fall är vi byggfirman för dig. Vi har lång erfarenhet av bygge av altan, veranda, trädäck, pergola och mycket mer. Vi kan så klart även hjälpa till med byggprojekt inomhus.

Bygger Altandäck

Vi har bred kunskap och många specialister som tillsammans under många år förverkligat drömaltaner åt våra kunder.

Bygga Trädäck

Vi bygger ditt trädäck i Skåne! Har du frågor kring detta är det bara att höra av dig.

Bygga Pooldäck

En pool som byggs in i ditt trädäck eller din altan, ger både skydd och blir snyggt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Helsingborg, Skåne Våra kunder finns bland annat i Helsingborg med omnejd och vi har utfört diverse byggprojekt i Pålsjö, Berga, Eskilsminne, Ramlösa, Pålstorp, Görarp, Råå, Pålstorp, Gantofta och Påarp.

  Låt oss bygga din altan eller veranda i Helsingborg

  En välbyggd altan är i princip som ett extra rum i din trädgård. Det kan vara ett öppet trädäck som ska användas som uteplats på sommaren, eller ett inglasat rum för åretruntbruk. Det finns så klart massor av alternativ där emellan, till exempel ett snyggt vindskydd som gör den mer behaglig att använda på hösten. Möjligheterna att vara kreativ är nästintill oändliga, och vi hjälper dig gärna att se till att projektet blir realistiskt och smart utformat.

  Uteplats med staket, trappor och odlingslådor

  Utöver en uteplats av hög kvalitet, om den så är avskalad eller mer avancerad, så kan vi även bygga till detaljer. I bland kan det vara nödvändigt med trappa och en upphöjning, till exempel om altanen ska byggas i en sluttning. Många vill också ha staket för att hålla inne husdjuren. Dessa detaljer kan så klart byggas på olika sätt, och vi diskuterar gärna dina idéer. Vi har kreativa och pålitliga snickare och bra samarbeten med arkitekter som kan hjälpa till även vid de mest avancerade konstruktionerna. Kontakta oss om du har fler frågor om rotavdraget.

  Reducera priset upp till 30 % med rotavdrag

  Du kan anlita vårt byggföretag oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare. Vi har byggt och renoverat både stora och små projekt och är öppna för de mesta så länge vi känner att det är ett projekt vi klarar av. Som privatperson har du dessutom rätt att ansöka om rotavdrag vid altanbyggnation, trädäck, uterum och annat. Du måste äga bostaden som jobbet ska utföras vid, och du måste ha betalat in en viss summa i skatt under året för att bli berättigad avdraget. Vilken typ av tjänst det gäller spelar också roll, men för uterumsprojekt är det mesta inkluderat i rot.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här