Altanbyggnation i Dalarna

Vi är ditt byggföretag specialiserat på altaner, uterum och uteplatser. Med vår djupa kunskap och erfarenhet tar vi varje projekt från vision till verklighet, och skapar utrymmen där minnen kan växa fram.

Bygga Altan

Hör av dig till oss om du vill ha professionell hjälp att bygga en altan som skräddarsytts utifrån dina önskemål.

Bygga Pool- & Trädäck

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa ett pooldäck som inte bara höjer din livskvalitet utan också värdet på ditt hem.

Bygga Uterum

Vårt team av professionella byggare är verksamma över hela Dalarna.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Nybyggnation av Altan & Trädäck i Dalarna Vårt mål är att din nya altan eller vinterträdgård ska bli din favoritplats i hemmet, oavsett årstid.

  Din altanbyggare i Dalarna

  Vi bygger åt kunder som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatkunder i orter som till exempel Falun, Borlänge, Ludvika, Avesta, Hedemora, Mora, Leksand, Rättvik, Säter och Sälen. Vi är en totalentreprenör i ordets rätta bemärkelse då vi kan hjälpa dig med allt kring ditt byggprojekt, från bygglovsansökan till slutförande.

  Vi skapar din perfekta uteplats

  Oavsett om du drömmer om en vacker träaltan för sommarens grillkvällar, en inbjudande inglasad altan för årets kallare månader eller ett praktiskt utekök, har vi expertisen att förverkliga din dröm. Vi hjälper dig även med bygglov och andra nödvändiga tillstånd.

  En totalentreprenör för altanbyggen

  Vi har tillgång till all kompetens som krävs för att bygga alla typer av uterum så som verandor, altaner, takaltaner och utekök. Som totalentreprenör kan vi bygga din altan från start till mål. Vårt team av kunniga snickare säkerställer att varje steg i processen håller högsta möjliga standard.

  • Snickeri
  • Stensättning
  • Markentreprenad
  • Måleri
  • Inglasning
  • Installationer av belysning, solskydd, markiser m.m.

  Ett noggrant och pålitligt byggföretag

  Vårt åtagande för noggrannhet, punktlighet och säkerhet skiljer oss från mängden. Vi förstår vikten av att hålla tidsscheman och budgetar, samtidigt som vi aldrig kompromissar med kvaliteten. Våra kunder uppskattar vår förmåga att hantera allt från enkla altanbyggen till komplexa totalentreprenader.

  Kontakta oss för en offert

  Är du redo att förvandla din trädgård till en förlängning av ditt hem? Kontakta oss idag för en personlig konsultation. Vi ser fram emot att höra om dina idéer och tillsammans skapa en uteplats som överträffar dina förväntningar. Låt oss göra din dröm till verklighet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här