Bygga Trall i Stockholm

Om du letar efter en professionell byggfirma med erfarenheten som krävs för att leverera bra resultat varje gång så har du hittat rätt. Vi är ett byggföretag från Uppsala med många års erfarenhet av att bygga tralldäck och liknande konstruktioner. Du hittar nöjda tidigare kunder till oss i hela regionen. Välkommen att höra av dig till oss för en fri offert och bli en av våra nöjda kunder du också.

Bygga Tralldäck

Har ni tänkt bygga ett tralldäck? I så fall har ni hittat rätt byggföretag!

Bygga Trädäck

När du anlitar oss kan du räkna med att få trädäcket byggt på ett effektivt sätt och med högsta kvalitet i slutresultatet. 

Bygga Uteplats

Vill ni nyttja trädgården på bästa vis? I så fall kan vi konstruera en specialanpassad uteplats!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Snickare som Bygger Tralldäck i Stockholm Ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar inom trall!

  Att lägga trall med finess och hantverkskunnande 

  Att lägga trall må se enkelt ut, men det är mycket i detaljarbetet som avgör vilken kvalitet slutresultatet håller. Eftersom vårt hantverkslag har såpass lång erfarenhet av den här typen av uppdrag garanterar vi att du får en trätrall uppförd enligt konstens alla regler. Det innefattar den finess och det hantverkskunnande som ger dig ett resultat som inte bara håller utan som också ser bra ut i detaljerna. Du kommer märka skillnaden, vi lovar. 

  Vi ger dig ett kostnadsförslag gratis utan att du förbinder dig till något

  Det är inget att vänta på, kontakta oss redan idag för att få reda på vad det kostar dig att få en trall byggd. Vi garanterar att vi kommer att ge dig ett pris som är svårslaget. Du förbinder dig inte till någonting när du tar emot en offert från oss. Ta ställning till kostnadsförslaget i lugn och ro, och om du beslutar dig för att ge oss uppdraget så startar vi så snart det lämpar sig bäst.

  Material från etablerade och kända leverantörer

  När vi lägger trall väljer vi enbart material från välkända leverantörer med en lång historia av att skapa kvalitet. I kombination med att alla våra hantverkare är certifierade och behöriga garanterar vi att du kommer få ett resultat som du blir nöjd med. En trätrall som lagts av oss klarar av svenskt klimat, kyla såväl som regn och sol och kommer bringa nytta och glädje under många år.

  Effektiv projektledning 

  Vi gör vårt yttersta för att påverka närmiljön i så liten utsträckning som möjligt när vi utför våra arbeten. Tack vare en rutinerad projektledning har vi dessutom bra koll på hur man utför stora såväl som små uppdrag så effektivt som möjligt. När vi jobbar står arbetet aldrig still utan rätt personal finns alltid på plats för det aktuella arbetsmomentet. Vi bygger alltså inte bara mot högt ställda kvalitetskrav utan du får dessutom trallen byggd på ett kostnadseffektivt sätt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Bygg trätrall till ett billigare pris med rotavdraget

   Rotavdraget, eller ROT-avdraget som det mer korrekt kallas, är en skattereduktion du kan utnyttja när du beställer vissa typer av hushållsnära tjänster. Om du önskar att vi ska bygga en trall i anslutning till din privata bostad kan du ha rätt att använda dig av avdraget. Du kan då få trallen byggd till ett ännu bättre pris än vad vi kan erbjuda dig. Kontakta Skatteverket för att förvissa dig om att du har rätt till avdraget – vi hjälper dig med pappersarbetet.

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Altanbyggaren i Stockholm för att bygga till ett trädäck till vår trädgård i Järfälla. De arbetade väldigt snabbt och de höll hög kvalitet. Framförallt nöjda med deras service. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!

   Hans, Järfälla

   Altanbyggaren i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en altan till vår sommarstuga i Viksjö. Företaget höll tidsplanen och de var noga med att följa alla branschregler. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

   Linus, Edsberg

   Vi fick tips om Altanbyggaren i Stockholm av en granne som hade nyligen anlitat dom för en terrassbyggnation. Vi fick kontakt med deras projektledare snabbt & dom kom förbi på en fri offert. Väldigt nöjda med slutresultatet!

   Frida, Ella Park

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Altanbygge med trätunna. Solna

   Nybyggnation av uteplats med altan, tillhörande trätunna och staket i Solna.

   Nybyggt trädäck. Hässelby Vällingby

   Större trädäck med enkel trätrappa i trädgården till fastighetsägare i Hässelby Vällingby.

   Terrass till villaägare. Sollentuna

   Upphöjd terrass med trappa längs berget ned till vattnet till villaägare i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här