Bygga Veranda i Stockholm

Vill du att senaste sommaren ska bli den sista du spenderade utan en altan? Då har du kommit helt rätt. Vi är en byggare ifrån Stockholm med många års erfarenheter av att hjälpa våra kunder uppfylla drömmen om en veranda. Vi tar oss an bygguppdrag i hela Stockholmstrakten. Vi har 100-tals nöjda tidigare kunder i bagaget, kontakta oss redan idag för att bli en av dem du också.

Bygga Veranda

Om ni ska bygga en veranda har ni hittat rätt. Vi kan även bygga ut eran befintliga med tak, pelare & staket!

Bygga Terrass

Vi kan även hjälpa er konstruera en terrass eller takterrass! Kontakta oss för mera information!

Bygga Uteplats

Om ni har andra idéer kring er uteplats så är ni välkomna att kontakta oss för en gratis diskussion!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Ska ni Bygga en Veranda i Stockholm? Vi bygger verandor i hela Stockholm så som Solna, Sundbyberg, Vasastan & Östermalm

Vi uppfyller din dröm om en veranda

Du kan ha en tydlig bild exakt av hur du vill att din veranda ska se ut, eller så är du mer osäker. Det spelar ingen roll, oavsett vart i processen du befinner dig står vi redo att hjälpa till. Har du frågor om hur verandan ska byggas rent arkitektoniskt? Vi har yrkeskunnandet för att se lösningarna du kanske missar. Vet du inte vilket material som kan tänkas fungera bäst? Då vet vi exakt vilka material som passar bäst för klimatförutsättningarna i Stockholmstrakten. Vi finns här för att hjälpa dig.

Verandabyggen av hög kvalitet från start till mål

Med det stora yrkeskunnande som finns i vårt arbetslag kan vi erbjuda dig totalentreprenad. Det betyder att vi kan ge dig skräddarsydda helheltslösningar där vi bygger din altan från början till slut utan att du behöver anlita några underleverantörer för separata arbetsmoment. Där ligger dock tyngdpunkten på skräddarsydda lösningar. Självklart kan vi också ta oss an delar av att bygguppdrag om du så önskar.

Anpassade lösningar som passar dina förutsättningar 

Vill du ha plats för ett utekök? Eller kanske ha gott om utrymme för att vid ett senare tillfälle bygga ut verandan med ett utespa? Oavsett vilka önskemål du har så är vi säkra på att kunna leverera resultatet du önskar. Våra professionella hantverkare ger dig en perfekt anpassad lösning för förutsättningarna som råder där du bor.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Peter Lindqvist
Projektledare

Nummer: 08-557 69 871
Mail: offert@altanbyggare.nu

Sänk kostnaden för verandan med ROT-avdraget

De flesta av våra byggtjänster berättigar till ROT-avdraget under förutsättning att bygget sker i anslutning till din bostad, som du själv står som ägare för. Genom att utnyttja ROT kan du sänka totalkostnaden för ett verandabygge med upp till en tredjedel av totalkostnaden. Du kan med andra ord göra så att det blir ännu billigare än det redan konkurrenskraftiga och svårslagna pris vi kan erbjuda dig. Vi vill dock ge dig rådet att kontakta Skatteverket tidigt i planeringen för att säkerställa att du har rätt till avdraget för den aktuella tjänsten.

Hör av dig till oss – få en kostnadsfri offert

Det finns ingen bättre tid att hör av dig till oss för ett verandabygge än just nu. Vi står redo att svara på frågor om stort och smått. Presentera dina önskemål för oss så tar vi fram en offert som du får av oss helt gratis. Observera också att du inte förbinder dig till något genom att ta emot en offert. Ta ställning till offerten i din takt, och om du väljer att låta oss bygga altanen så startar vi arbetet så snart det passar bäst för dig.

Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

Hur mycket kostar det att bygga en veranda?

Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en veranda?

Det beror på vart verandan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

Behövs bygglov för att bygga en veranda?

Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

Vilket material är bäst för en veranda?

Vanliga material för en veranda eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt – vi gör jobbet.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi tog oss hjälp av Altanbyggaren i Stockholm för att bygga till ett trädäck till vår trädgård i Järfälla. De arbetade väldigt snabbt och de höll hög kvalitet. Framförallt nöjda med deras service. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!

Hans, Järfälla

Altanbyggaren i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en altan till vår sommarstuga i Viksjö. Företaget höll tidsplanen och de var noga med att följa alla branschregler. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

Linus, Edsberg

Vi fick tips om Altanbyggaren i Stockholm av en granne som hade nyligen anlitat dom för en terrassbyggnation. Vi fick kontakt med deras projektledare snabbt & dom kom förbi på en fri offert. Väldigt nöjda med slutresultatet!

Frida, Ella Park

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Altanbygge med trätunna. Solna

Nybyggnation av uteplats med altan, tillhörande trätunna och staket i Solna.

Nybyggt trädäck. Hässelby Vällingby

Större trädäck med enkel trätrappa i trädgården till fastighetsägare i Hässelby Vällingby.

Terrass till villaägare. Sollentuna

Upphöjd terrass med trappa längs berget ned till vattnet till villaägare i Sollentuna.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Peter Lindqvist
Projektledare

Nummer: 08-557 69 871
Mail: offert@altanbyggare.nu