Kontakta Altanbyggaren i Stockholm

Brandskyddskompaniet är en byggfirma som utför allt inom uteplatser i hela Stockholmsområdet. Med många års erfarenhet i bagaget har våra hantverkare lyckats samla på sig kunskaperna som räknas.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att fräscha upp uteplatsen med en ny altan eller pergola. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Byggnation av Altaner

Är det dags att bygga en altan? Vi är kompetenta altanbyggare som erbjuder helhetslösningar.

Byggnationer av Trädäck

Ett trädäck som kan fungera som en oas i en mysig trädgård såväl som sidobygge till en pool, med eller utan stake.

Byggnationer av Terrasser

Om du ska bygga en terrass finns vi där för att hjälpa dig. Vi bygger även takterrasser!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Få en kostnadsfri offert för din altan

  Som byggare med lång erfarenhet i branschen har vi tagit oss an mängder av olika uppdrag med olika förutsättningar. Det är med erfarenhet som vi kan säga att inget uppdrag är det andra likt, i vilket fall inte på detaljnivå. Av det skälet ger vi inte några exakta prisuppgifter här. Vi välkomnar dig istället att höra av dig till oss för att samtala om din idé, ett samtal som mynnar ut i en kostnadsfri offert.

  Om det rör sig om ett mer komplext eller stort uppdrag tar vi oss gärna ut till byggplatsen för att inspektera förutsättningarna på plats. Även vid besök är offerten självklart gratis.

  Professionella och kunniga Snickare i Stockholm Kostnadsfri vägledning och hembesök

  Bygga Altan i Stockholm

  Vi tillhandahåller ett flertal olika tjänster när det gäller att bygga trädäck. Alltid med totalentreprenad så att du slipper anlita olika leverantörer för att slutföra projektens olika delmoment.

  Altandäck för fester eller utefika året runt

  Kalla det altan, veranda, terrass, trall, tralldäck, sol eller pooldäck. Teknikerna må skilja sig åt, men vi hanterar dem allihop. Vi tar ditt altandäck från vision till färdigt byggnadsverk, från markarbete till invigning.

  Pergola – en oas i trädgården

  En pergola är vanligtvis en tillsynes väldigt enkel konstruktion. Ett uterum som kan fungera som en oas i en mysig trädgård såväl som sidobygge till en pool, med eller utan staket. Våra hantverkare ordnar allt som behövs. Om du vill ha stensättning istället för trädäck ordnar vi det också. Vi lägger marksten, granit, gatusten, kantsten och mycket mer.

  Uterum för olika syften

  Ett uterum kan fylla liknande funktioner som en altan. Kanske vill du ha ett inglasat uterum som isolerats för ditt åretruntboende? Kanske har du ett befintligt uterum som du vill installera skjutdörrar i? Eller ett uterum som skulle kunna fungera som kombinerad festplats med ett spabad? Du anger vad du vill ha, vi fixar det. Från förberedande trädgårdsrenovering till färdigt bygge som är redo att möbleras med grill och utemöbler.

  Vill du få någonting byggt kan vi göra det åt dig

  Under våra år i branschen som byggentreprenör har vi tagit oss an uppdrag från många olika slags uppdragsgivare. Vi vänder oss i nuläget mot: Privatpersoner, Villaägare, Bostadsrättsföreningar, Fastighetsutvecklare och Företagskunder.

  Känner du inte igen dig i något av ovanstående? Hör av dig till oss, vi kan säkerligen hjälpa dig ändå.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Altanbyggaren i Stockholm för att bygga till ett trädäck till vår trädgård i Järfälla. De arbetade väldigt snabbt och de höll hög kvalitet. Framförallt nöjda med deras service. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!

   Hans, Järfälla

   Altanbyggaren i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en altan till vår sommarstuga i Viksjö. Företaget höll tidsplanen och de var noga med att följa alla branschregler. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

   Linus, Edsberg

   Vi fick tips om Altanbyggaren i Stockholm av en granne som hade nyligen anlitat dom för en terrassbyggnation. Vi fick kontakt med deras projektledare snabbt & dom kom förbi på en fri offert. Väldigt nöjda med slutresultatet!

   Frida, Ella Park

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Altanbygge med trätunna. Solna

   Nybyggnation av uteplats med altan, tillhörande trätunna och staket i Solna.

   Nybyggt trädäck. Hässelby Vällingby

   Större trädäck med enkel trätrappa i trädgården till fastighetsägare i Hässelby Vällingby.

   Terrass till villaägare. Sollentuna

   Upphöjd terrass med trappa längs berget ned till vattnet till villaägare i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här