Altanbyggnation i Jönköping & Småland

Vi har många specialistkompetenser, en av dem är att bygga altaner, uteplatser och uterum i Småland. Vårt engagemang för noggrannhet, punktlighet och säkerhet, kombinerat med bred kompetens, gör oss till det självklara valet för ditt nästa byggprojekt.

Bygger Altaner

Med vår gedigna erfarenhet och ett öga för detaljer, förvandlar vi din utomhusdröm till verklighet.

Bygger Pool- & Trädäck

Vi kan ta hand om ditt poolbygge från början till slut.

Bygger Uterum

Dags att bygga ett uterum? Kontakta våra uterumsbyggare idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Nybyggnation av Altan & Trädäck i Småland Kontakta oss idag för en kostnadsfri och offert, rådgivning och konsultation.

  Smålands altanbyggare

  Vårt team av professionella byggare är verksamma över hela Småland. Hör av dig till oss för att få hjälp i till exempel Jönköping, Växjö, Kalmar, Oskarshamn, Västervik, Värnamo, Nässjö, Ljungby, Tranås, Vetlanda, Nybro, Älmhult, Eksjö, Gislaved, Alvesta, Bankeryd, Vimmerby, Lindsdal, Hultsfred eller Sävsjö. Kunder vi jobbat för tidigare inkluderar till exempel fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatkunder och företag.

  Vi är lyhörda

  Oavsett om du drömmer om en mysig vinterträdgård eller en solig altan för sommarens grillkvällar, kan vi designa och bygga en lösning som passar just dina behov. Du berättar hur du vill att uterummet ska se ut, och vilka funktioner det ska ha, sedan bygger vi.

  Kvalitetsmedvetna och lyhörda

  När du väljer oss får du tillgång till:

  • En totalentreprenör med service från idé till färdigställande
  • Noggrannhet i varje detalj av ditt projekt
  • Brett kontaktnät som säkerställer kvalitetsmaterial och hantverk

  Kontakta oss redan idag

  Är du redo att börja planera ditt drömprojekt? Kontakta oss idag för att få en offert helt utan kostnad, samt för rådgivning. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att skapa en utomhusmiljö där du kan njuta av Smålands natursköna omgivningar till fullo.

  Du kan få en helhetslösning

  Det ska vara enkelt och smidigt att anlita en byggentreprenör. Därför erbjuder vi våra kunder möjligheten att få en helhetslösning. Denna inkluderar då i sådana fall utförandet av alla de arbetsmoment som krävs för bygget av uterummet, inklusive till exempel el och VVS, markentreprenad med mera. Vi kan även bistå med hjälp för design och assistans i bygglovsprocessen.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här