Altanbyggare i Ängelholm, Skåne

Vi är ett byggföretag som hjälper både företag och privatpersoner med att bygga och renovera uteplatser. Vi har byggt altaner, verandor, trädäck och mycket annat åt kunder inom hela Ängelholmsområdet i Skåne

Bygger Altandäck

Vi kan processerna kring rotavdrag, bygglov och annat och säkerställer att alla detaljer är färdigställda innan bygget påbörjas.

Bygga Trädäck

När arbetet sedan väl är i gång ska du känna dig trygg i att tidsplan, kostnad och slutresultat stämmer överens med vad vi kommit överens om.

Bygga Pooldäck

Vi har även erfarenhet av nybyggnation eller tillbyggnad av olika typer av pooldäck!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Ängelholm, Skåne Vi har utfört altanbyggen i Röinge, Ljungen, Finja, Stoby, Attarp, Sjunkaröd, Tormestorp, Ballingslöv, Vinslöv och Tyringe

  Kompetenta hantverkare och starka samarbeten

  Våra hantverkare har många år i bagaget, och utmärks av sin serviceinriktade inställning, arbetsmoral och kompetens. Vi tar tidsplaner seriöst och försöker i högsta möjliga mån göra vår vistelse så behaglig för våra kunder som möjligt. Naturligtvis städer vi alltid upp när vi är klara. Vårt mål och vår förhoppning är att våra kunder ska känna sig nöjda med både slutresultat och arbetsprocessen. I de fall vi behöver ta hjälp från specialister från andra företag och branscher, sätter vi samma krav på dem som vi gör på våra medarbetare. På så sätt kan du vara säker att du blir garanterad högsta möjliga kvalitet.

  Kontakta oss för kostnadsfritt offert-förslag

  Offerter och hembesök görs alltid av oss utan kostnad för dig som kund. Du förbinder dig inte till något och behöver inte betala något förrän vi gemensamt kommit överens. När du diskuterar dina idéer för altanbygget eller uterummet får du så klart också vår professionella rådgivning kring vad som är realistiskt och vad som kommer vara utmaningar, eller resultera i högre pris. Öppen och trevlig kommunikation är ledord i vårt arbete och vi tror att det är en anledning till att våra kunder kommer tillbaka igen och igen.

  Din byggfirma i Ängelholm, Skåne

  Våra kompetenta snickare, målare, grävare och andra hantverkare har byggt avskalade men stilrena altaner i bland annat trä och komposit. Vi har också tagit oss an större och mer avancerade byggprojekt åt företag och bostadsrättsföreningar. Några av de områden vi arbetat i är Hässleholm, Röinge, Ljungen, Finja, Stoby, Attarp, Sjunkaröd, Tormestorp, Ballingslöv, Vinslöv och Tyringe. Befinner du dig i Ängelholm med omnejd och behöver hjälp från en professionell och serviceinriktad byggfirma – hör av dig i dag och hör efter vad vi kan hjälpa till med.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här