Altanbyggare i Eskilstuna, Sörmland

Har du köpt villa någonstans i Eskilstuna och söker efter proffsiga hantverkare som kan hjälpa dig bygga uteplats? Då rekommenderar jag att du ger oss en chans. Våra kunder sträcker sig runt hela Eskilstuna med omnejd och vi har hjälpt både företag och familjer med deras altanbyggen.

Bygger Altandäck

Vi bygger din altan i Eskilstuna, Sörmland. Vi kan tillsammans boka in en tid då vi hälsar på och tittar på trädgården.

Bygga Trädäck

Det finns många häftiga alternativ när du vill puffa upp din uteplats med ett snyggt trädäck.

Bygga Pooldäck

Har ni en pool men saknar däck? Låt oss bygga ett!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Eskilstuna, Sörmland Vi kan utföra jobb i Helgesta, Ärna, Svista, Odlaren, Lagersberg, Åsby, Flacksta, Eliseberg, Mesta, Kungsör, Torshälla, Ärla, Kolsta, Sörmland och Hällbybrunn. Kontakta oss i dag och låt oss se om vi kan bygga din drömaltan.

  Team bestående av snickare, grävare, målare och mer i Eskilstuna

  I vårt företag har vi hantverkare med olika inriktningar och expertiser kring altanbyggnation, trädäck, veranda, uterum och egentligen alla byggprojekt som relaterar till uteplatser. Vår policy är att alltid bemöta kunder med respekt, ge klara besked och hålla våra tidsplaner. Så utöver mångårig erfarenhet och hög kompetens kan du vara trygg i att du alltid får ställa frågor och hålla dig uppdaterad kring hur bygget går. Vi behandlar våra samarbetspartners på samma sätt, och har till exempel kontakt med pålitliga elektriker och grävare som bevisat sig arbeta inom våra höga krav på kvalitet och serviceinriktat bemötande.

  Använd din uteplats oberoende av väder

  Många av våra projekt har varit att bygga uterum med syfte att kunna användas året runt. Många vill både kunna njuta av känslan att vara “ute” och samtidigt kunna odla. Att vintersäkra uterum är en komplicerad process för den som inte är väl insatt. Vi har arbetat med detta i flera år och vet vad som krävs, både när det kommer till kvalitet, kundbemötande och administrativa aspekter som rotavdrag och bygglovsansökan. Oavsett om du vill bygga en stabil men enkel altan i trä eller ett större projekt med uterum och utekök, har vi kompetensen för att hjälpa dig. Både hembesök och offert är kostnadsfria.

  Belysning, trappor eller markis till din altan

  Vi har hjälpt många kunder med att “piffa till” sin uteplats. Detta kan göras med markis för solskydd, belysning för mysig känsla på kvällen och trappor som både är funktionella och snygga. Några av våra kunder har redan bestämt exakt hur de vill ha det, och vill bara att vi ska sätta i gång så snabbt som möjligt. Andra vill gärna ha lite råd om alternativ och möjligheter för deras specifika tomt. Vi föredrar egentligen inte det eller det andra, utan är nöjda när kunden ser slutresultatet och känner att de fått det precis så som de vill. Hör av dig om du är redo att ta steget mot din drömaltan så kommer vi göra allt vi kan för att förverkliga det åt dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här