Altanbyggare i Kungsbacka, Halland & Göteborg

Funderar ni på att bygga en Altan runt Kungsbacka? Vi utför både små. och stor jobb i Göteborg & Halland med omnejd. Kontakta oss redan idag för att få ett gratis kostnadsförslag så kan din altan bli en av dem!

Bygger Altandäck

Ska ni bygga ett altandäck? Vi bygger ditt altandäck från vision till färdigt byggnadsverk, från idé till invigning.

Bygga Trädäck

Om det är ett trädäck ni behöver så har ni hittat rätt! Kontakta oss för mera information!

Bygga Pooldäck

Vill ni nyttja sommarens sköna solstrålar på bästa vid poolen? I så fall kan vi konstruera ett skräddarsytt pooldäck!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Göteborg & Kungsbacka Vi har erfarenhet av både renovering och nybyggnation av olika typer av uteplatser i Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Lundkärr, Voxlöv och andra områden runt Göteborg och Kungsbacka.

  Uppfyll drömmen om en altan till trädgården i Kungsbacka

  Våra kunder är allt från privatpersoner och fastighetsägare till BRF:er och företag. Är du osäker på om en renovering räcker eller om bygga nytt är att föredra, kan vi gärna rådgöra med dig. Vi ger alltid kostnadsfria offerter, och skulle det vara så att du inte vet om du vill renovera eller bygga nytt kan vi ge två olika offerter. Du kan ta din tid att gå igenom offerten i lugn och ro efter vi lämnat, och förbinder dig inte till något.

  Rotavdrag på 30 % för privatpersoner

  När du i till exempel Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö eller Tölö Socken som privatperson anlitar vår byggfirma för bygge av altan, trädäck eller veranda har du i de flesta fall rätt till rotavdrag på upp till 30 % av arbetskostnaden. Vad som avgör om du får rotavdrag, och i så fall hur mycket, beror primärt på hur mycket skatt du betalar och vilken typ av tjänst det gäller. De flesta byggtjänster och renoveringar som relaterar till uteplats utanför din bostad omfattas, men du är välkommen att kontakta oss för mer information om du är osäker. Vi har hjälpt kunder med detaljer kring rotavdrag flera gånger tidigare.

  Vi bygger din drömaltan i Göteborg

  Med en stabil, isolerad och välplanerad uteplats kan du njuta av din trädgård alla säsonger på året. När du anlitar vår byggfirma kan du vara säker på att våra pålitliga och erfarna hantverkare driver projektet i hamn enligt tidsplan, och med optimala förutsättningar att stå kvar under många generationer framåt. Så klart hjälper vi dig även med enklare lösningar, som trädäck i trä eller altan i komposit – möjligheterna att sätta sin egen prägel på uteplatsens design är många, och behöver inte kosta extra.

  Undvik misstag och dyra överraskning

  Att bygga en enkel altan i trä är för många ett kul projekt. Men det kräver mycket tid, slitsamt arbete och pengar för material. Det finns också många falluckor att hamna i, falluckor som nästan är omöjliga att förutse om man inte har erfarenhet. Dåligt grundarbete och markarbete är vanliga misstag som många gör. Vill du bli garanterad en professionell och fackmannamässig altan inom en rimlig tidsperiod, är det enklaste valet att anlita oss. Vi ger naturligtvis råd för hur du enklast och bäst underhåller din altan, oavsett om den är avsedd för sommarbruk eller året runt-vistelse.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här