Altanbyggare i Lund, Skåne

Bor du i Lund med omnejd, och funderar på att bygga eller renovera veranda? Vår byggfirma kan hjälpa dig med alla typer av byggprojekt i trädgården. Kanske är du ute efter en lyxig uteplats med grillplats, utekök, odlingar och isolerat uterum, eller kanske vill du bara enklast möjliga trall eller altan som fortfarande ger en tidlös och mysig känsla.

Bygger Altandäck

Med en stabil, isolerad och välplanerad uteplats kan du njuta av din trädgård alla säsonger på året.

Bygga Trädäck

Vi bygger ditt trädäck i Skåne! När du anlitar vår byggfirma kan du vara säker på att våra pålitliga och erfarna hantverkare.

Bygga Pooldäck

Vi har erfarenhet av både renovering och nybyggnation av olika typer av pooldäck!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Lund, Skåne Vi har utfört altanbyggen i Östra Torns By, Nöden, Klosters Fasad, Värpinge, Stora Råby, Vallkärra, Fjelle, Stångby, Odarslöv, Hardeberga, Sjöstorp, Bjällerup, Klostergården, Bergströmshusen & Flackarp.

  Vi lyxar till din pool med modernt trädäck i Lund

  En pool som byggs in i ditt trädäck eller din altan, ger både skydd och blir snyggt. Har du ännu ingen pool, men planerar att skaffa en, kan du kontakta oss för att direkt göra förarbetet kring trädäcket för effektivisera processen. Detsamma gäller även om det är en badtunna i stället för pool. Trädäck vid pool eller badtunna kräver lite extra finess eftersom området runt vattnet kommer utsättas för mycket vatten och måste förhindra flisor. Kontakta oss för mer information om du vill bygga ett trädäck med eller utan pool. Vi har byggt altaner och trädäck åt kunder i Lund, men även i övriga Skåne. Några av kunderna vi hjälpt – både privatpersoner och företag

  Vi tror på långsiktiga relationer och bra service

  Vi har bred kunskap och många specialister som tillsammans under många år förverkligat drömaltaner åt våra kunder. Vi är också så pass kunniga att vi inser att vi inte kan allt – därför har vi samtidigt skapat långvariga samarbeten och relationer med andra specialiserade yrkesgrupper som till exempel elektriker och målare. Oavsett vilken typ av projekt du visualiserar, hittar vi kompetenta, trevliga och effektiva hantverkare för att fullfölja bygget.

  Billigare pris med rotavdrag

  Både företag och privatpersoner är som sagt välkomna att kontakta oss för kostnadsfria besök och offerter. Som privatperson kan du med fördel utnyttja rotavdraget, förutsatt att du fortfarande har rotavdrag kvar att använda. Du kan läsa mer om de kravs som ställs kring rotavdrag på Skatteverkets hemsida, eller så kan du kontakta oss för mer information. Det är ingen krånglig process och kan faktiskt leda till många tusenlappar i rabatterat pris – upp till 30 % av arbetskostnaden.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här