Altanbyggare i Malmö, Skåne

Vår byggfirma består av team av hantverkare, grävare, snickare och många fler specialister som ger dig den service och kvalitet som du förtjänar. Vi utför både små. och stor jobb i Malmö med omnejd!

Bygger Altandäck

Med en stabil, isolerad och välplanerad uteplats kan du njuta av din trädgård alla säsonger på året.

Bygga Trädäck

Att bygga en enkel altan i trä är för många ett kul projekt. Men det kräver mycket tid. Låt oss göra det istället!

Bygga Pooldäck

Vill ni nyttja sommarens sköna solstrålar på bästa vid poolen? I så fall kan vi konstruera ett skräddarsytt pooldäck!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Malmö, Skåne Vi har utfört altanbyggen i Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga, Bulltofta och Oxie.

  Letar du efter en byggfirma i Malmö som kan hjälpa dig med att bygga altan?

  Det kan vara svårt att hitta ett företag som är rätt för dig, speciellt om du inte är insatt själv. Det bästa du kan göra är att kontakta olika byggfirmor och höra vad de erbjuder, och hur vänliga de är på telefon. Att höra med släkt och vänner om de haft erfarenhet, eller läsa recensioner online är ett annat tips. Var också uppmärksam på om byggfirman erbjuder gratis hembesök eller inte. Har de inte tid att gå ut och diskutera uppdrag med potentiella kunder, brukar det vara ett varningstecken.

  Altanbyggen över hela Skåne

  Vi har även utfört andra typer av byggprojekt och renoveringar åt kunder i Bunkeflostrand, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och Lund. Det spelar ingen roll om du vill anlita oss för din BRF, som privatperson eller som företag.

  Snabba besked och noggranna utföranden

  Eftersom vi har lång erfarenhet allt från att bygga enklare verandor och altaner, till inglasade uterum för åretruntbruk, får vi snabbt en god idé om hur lång tid projektet kan tänkas ta och vad det kommer kosta. Du får därför offert direkt vid vårt hembesök eller strax därefter, och du kan själva sedan jämföra andra byggföretags offerter i lugn och ro. Du förbinder dig inte till något förrän vi båda bestämmer oss för att gå vidare med projektet. Våra hantverkare är också mycket måna om att fullfölja projektet enligt tidsplan och att bara “vara i vägen” så mycket som krävs. Kontakta oss för mer information.

  Rotavdrag och fri rådgivning

  Oavsett om du är händig själv, eller helt oinsatt i bygge av altan och trädäck, anpassar vi processen efter dina önskemål. Kanske vill du resa bort och ha projektet klart när du är hemma, eller så vill du ha regelbunden uppdatering kring hur projektet går. Vi kan ackommodera de flesta förfrågningar. Glöm heller inte att du kan få rotavdrag om du är privatperson och anlitar oss. Har du frågor kring detta är det bara att höra av dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här