Altanbyggare i Södertälje & Trosa

Vi är ett byggföretag som hjälper både företag och privatpersoner med byggnation av altaner i Södertälje & Trosa. Vi har byggt altaner, verandor, trädäck och mycket annat åt kunder inom hela Stockholm- & Sörmlandsområdet.

Bygger Altandäck

Våra kompetenta snickare, målare, grävare och andra hantverkare har byggt flera altaner.

Bygga Trädäck

 Är trädgården helt tom, är ett professionellt byggt trädäck en bra start. Kontakta oss idag!

Bygga Pooldäck

Har ni en pool men vill ha ett tralldäck till? Vi är erfarna på att snickra pooldäck!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Södertälje & Trosa Vi har utfört altanbyggen i Södertälje, Vagnhärad, Trosa, Västerljung, Hunga, Hillersta, Nygård, Sille, Stundsund och Krymla, Öbolandet och Lagnöviken.

  Altanbyggaren i Trosa

  Det finns många häftiga alternativ när du vill puffa upp din uteplats. Är trädgården helt tom, är en professionellt byggd altan en bra start. Det sätter en stabil och snygg grund som dessutom är möjlig att bygga på i senare skeden. Det är dock bra att planera framtida byggprojekt på uteplatsen så tidigt som möjligt. I bland kan de finnas en gammal altan i gott skick som bara behöver lite renovering och finputsning. Oavsett i vilket skede du är i arbetet att bygga din drömuteplats, och oavsett hur mycket eller lite du läst på om det, är du välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post.

  Hos oss kan du använda rotavdrag för altanbygge

  De flesta arbetsmoment som relaterar till utbyggnader till huset omfattas av rotavdraget. Bygge av altan och uteplats är nästan alltid sådana, såvida det inte uteplatsen ska byggas långt från huvudbyggnaden. Detaljerna kring exakt vilka tjänster som omfattas av rot kan vara lite kluriga, men detta har vi koll på. Glöm inte att det endast är arbetskostnaden som du kan få upp till 30 % rabatt på – alltså den tid våra hantverkare lägger ned på bygget. Materialkostnader ingår inte i rot. Är du osäker – hör av dig till oss!

  Vi bygger din altan i Södertälje & Trosa

  Ofta kan en tråkig uteplats med ganska enkla medel förvandlas till en mysig plats där du kan koppla av med en kopp te och en bok på kvällen eller kanske arrangera grillfest. I bland behövs bara enklare renovering, och i andra fall behöver det rivas och byggas nytt. Det finns många faktorer som spelar in här, och vi delar gärna med oss av vår mångåriga erfarenhet om du har några funderingar. Vet du redan exakt hur du vill ha det, med kanske vinterisolerat uterum och ett trädäck runt poolen – då kollar vi om det är något vi kan fixa till dig, och lämnar offert. Nästan alltid kommer vi fram till en lösning som passar båda parter.

  Alltid gratis offert och hembesök

  Vi kan tillsammans boka in en tid då vi hälsar på och diskuterar era tankar och vilka möjligheter som vi ser från vår sida. Offert kan vi normalt lämna samma dag eller dagen efter – utan att du binder upp dig till någonting. Både hembesök och offert är så klart hundra procent kostnadsfria. Vi kan besöka, och har besökt, kunder i till exempel Södertälje, Vagnhärad, Trosa, Västerljung, Hunga, Hillersta, Nygård, Sille, Stundsund och Krymla, Öbolandet och Lagnöviken.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här