Altanbyggare i Strängnäs, Sörmland

Börjar det bli dags att fixa till din uteplats? Är du osäker på om din nuvarande altan kan renoveras eller om det är läge att bygga nytt? Kontakta oss för gratis hembesök och rådgivning.

Bygger Altandäck

Med en stabil och välplanerad altan kan du njuta av din trädgård i hela sommaren!

Bygga Trädäck

Att bygga en enkel altan i trä är för många ett kul projekt. Men det kräver mycket tid. Låt oss göra det istället!

Bygga Pooldäck

Vi har hjälpt privatpersoner, BRF:r, fastighetsägare och företag med alla typer av poolbyggen och andra byggprojekt på uteplatser.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Altan & Trädäck i Strängnäs, Sörmland Våra kunder sträcker sig runt hela Strängnäso och vi kan hjälpa dig som bor i Ulvhäll, Abborreberget, Löt, Malmby, Mariefred, Åkers Styckebruk, Vansö, Ulvhäll, Stallarholmen, Västra Åkerby, Eldsundsviken, Tosterö, Vannesta och Sundby park.

  Altandetaljer – från belysning till staket

  En altan kan vara enkel och samtidigt vara helt tillräcklig för många hushåll. Vissa vill förhöja mysfaktorn några grader genom att till exempel bygga in spotlights, staket, trappor eller till och med infravärme. Vi kan också bygga avancerade uterum med isolering, ventilation och belysning för åretruntbruk. Vi har erfarenhet av alla dessa moment och ger gärna råd och tips på vad som kan passa för just din tomt och budget. Vi erbjuder snabba och gratis offerter utan förbindelser och gratis hembesök om så önskas.

  Byggfirman som utför båda stora och små projekt

  Eftersom vår kundkrets består av både företag och privatpersoner får vi stor variation på våra uppdrag. I bland krävs det bara en eller två hantverkare, medan andra behöver utföras i mer avancerad projektform med större team. Vi har som sagt stor erfarenhet av båda och utför varje uppdrag med stor noggrannhet. Vi har varit i branschen så pass länge att vi vet vad som behövs för att få nöjda kunder – god kvalitet och bra bemötande. Alla kunder, potentiella kunder och samarbetspartners behandlar vi med respekt. När du anlitar oss får du en byggfirma som gör dig nöjd under projektets gång och vid slutresultatet.

  Byggfirma med rotavdrag

  Anlitar du oss som privatperson är det stor chans att du har rätt till rotavdrag. Altanbygge och de flesta andra tjänster som utförs på din tomt närmast huvudhuset, innefattas av rot. Om du har rot kvar att utnyttja, men inte vet om det kan användas för dina planer, är du välkommen att kontakta oss. Rotavdraget kan max uppgå till 30 % av den debiterade arbetskostnaden inklusive moms – med andra ord kan många tusenlappar sparas. Glöm heller inte att om ni är två vuxna som är sambos eller gifta och bor i bostaden, får ni båda rotavdrag. Det betyder i praktiken dubbelt så högt tak på rotavdraget.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här