Bygga Altan i Uppsala

Funderar ni på att bygga en Altan? Vi är en byggentreprenör med bas i Uppsala som är experter på just trädäck. Vi jobbar med bra material och har över 100-tals lyckade kundprojekt i bagaget. Kontakta oss redan idag för att få ett gratis kostnadsförslag så kan din altan bli en av dem!

Bygga Altandäck

Ska ni bygga ett altandäck? Vi bygger ditt altandäck från vision till färdigt byggnadsverk, från idé till invigning.

Bygga Trädäck

Om det är ett trädäck ni behöver så har ni hittat rätt! Kontakta oss för mera information!

Bygga Soldäck

Vill ni nyttja sommarens sköna solstrålar på bästa vis? I så fall kan vi konstruera ett skräddarsytt soldäck!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Bygga en Altan i Uppsala? Lokala snickare som bygger soldäck, altandäck & trädäck. Vi erbjuder gratis offert!

  Uppfyll drömmen om en altan till trädgården i Uppsala

  En altan är en perfekt present till familjen inför sommaren. En plats att spendera varma sommarkvällar på i grillens sken. Alternativt en plats för vila under lediga ljumma dagar. Oavsett vilka dina önskemål kring ett trädäck är så kan vi hjälpa dig att uppfylla dem. 

  Vi tar projektet från start till mål

  När du anlitar oss kan du räkna med att få trädäcket byggt på ett effektivt sätt och med högsta kvalitet i slutresultatet. Våra duktiga projektledare säkerställer att rätt personal alltid finns på plats för rätt arbetsmoment. Självklart är all vår personal certifierad och utbildad för sina respektive arbetsuppgifter. Vi garanterar att vi ger dig ett trädäck som är byggt enligt alla rådande branschstandarder och som du definitivt kommer bli nöjd med.

  Altaner & Trädäck för alla syften 

  Vi ordnar alltså ditt altandäck från början till slut. Vill du bygga trädäck direkt på tomten, inga problem. Ska trädäcket vara upphöjt är det inga problem det heller. Vill du ha ett trä-, glasstaket eller något annat alternativ? Våra duktiga hantverkare fixar självklart det också. Vår yttersta målsättning är att du som beställare ska bli nöjd med slutresultatet. I och med det är det dina önskemål som styr. Vi använder vårt yrkeskunnande och våra erfarenheter för att inom dina ramar leverera ett trädäck som motsvarar alla krav på kvalitet och säkerhet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Bygg Altandäck billigare med ROT-avdraget 

   Får du utnyttja ROT-avdraget för att sänka kostnaden för ett altandäck? Ja, det får du om du vill att vi ska bygga ett trädäck i anslutning till en bostad du äger och bor i. Om det är den typ av bygguppdrag du vill att vi ska utföra kan du genom att använda dig av avdraget sänka den totala kostnaden för trädäcket med upp till 50 000 kronor, eller upp till 30% av totalkostnaden. Vi brukar rekommendera våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket på förhand för att försäkra sig om att de har ROT-avdrag att använda sig av. Med det bekräftat hjälper vi till med pappersarbetet så att det blir korrekt.

   Vad kostar det att bygga en Altanbyggnation?

   Vad får du betala för att få ett altandäck byggt? Det beror på. Vad vi kan garantera är att vi kommer ge dig ett konkurrenskraftigt pris. Hör av dig till oss så pratar vi om din dröm om ett trädäck. Efteråt sätter vi oss ner och tar fram en detaljerad offert där alla utgiftsposter finns redovisade. Priset som står på offerten är priset du i slutändan betalar, inga dolda kostnader eller avgifter tillkommer. Välkommen!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Altanbyggaren i Stockholm för att bygga till ett trädäck till vår trädgård i Järfälla. De arbetade väldigt snabbt och de höll hög kvalitet. Framförallt nöjda med deras service. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!

   Hans, Järfälla

   Altanbyggaren i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en altan till vår sommarstuga i Viksjö. Företaget höll tidsplanen och de var noga med att följa alla branschregler. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

   Linus, Edsberg

   Vi fick tips om Altanbyggaren i Stockholm av en granne som hade nyligen anlitat dom för en terrassbyggnation. Vi fick kontakt med deras projektledare snabbt & dom kom förbi på en fri offert. Väldigt nöjda med slutresultatet!

   Frida, Ella Park

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här