Bygga Pergola i Uppsala

Är du på jakt efter en professionell hantverkare som kan hjälpa dig uppfylla drömmen om en pergola? Då har du hittat rätt. Vi är en byggentreprenör med mångårig branscherfarenhet som har hjälpt 100-tals nöjda kunder bygga pergolas i hela Uppsala & Stockholm. Vår bas finns i Uppsala, men vi tar oss an uppdrag i hela regionen. Hör av dig till oss för att få en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation.

Bygga Pergola med Tak

En pergola är ett perfekt sätt att skapa en uteplats och kan uppföras på många olika sätt!

Bygga Uterum för Året runt

Om ni istället vill ha ett uterum ni kan spendera året runt i så kan vi hjälpa er!

Bygga Veranda med Staket

När du anlitar oss kan du räkna med att få verandan byggt på ett effektivt sätt och med högsta kvalitet i slutresultatet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Pergola i Uppsala En byggfirma som erbjuder helhetslösningar inom pergolas & uteplatser!

  Vi bygger en pergola enligt dina önskemål

  Våra certifierade och behöriga hantverkare är specialister på att bygga pergolas enligt våra kunders önskemål. Tack vare en trygg projektledning och styrning utför vi dessutom alla våra uppdrag på ett kvickt och kostnadseffektivt sätt. Vi klarar av att bygga i alla tillämpliga material och garanterar att vi ger dig ett resultat som du, din familj och dina vänner kommer att kunna glädjas åt över lång tid framöver.

  Pergolas i trä eller metall

  I Sverige är det vanligast att pergolas byggs i kraftfullt trä, vilket kan ge ett väldigt rustikt och vackert resultat. Vi kan dock hjälpa dig att bygga en pergola även i metall, vilket ger dig ett mer unikt uterum. När du anlitar oss får du hjälp från starten av projektet ända in i mål.

  Vi skapar ditt uterum i Uppsala

  En pergola är ett perfekt sätt att skapa ett uterum och kan uppföras på många olika sätt. Med ett tak blir det ett uterum som kan användas även om det skulle råka vara så att det regnar. Komplettera med en spaljé med klätterväxter eller någon annan form av vägg och du får också ett vindskydd. Det är dina önskemål som sätter gränserna, vår uppgift är att med vårt yrkeskunnande och vår kompetens uppfylla dem.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Bygg en pergola billigare med ROT-avdraget

   Vad är ROT-avdraget? Det är en skattereduktion som du kan utnyttja om det är så att du vill att vi ska bygga någonting i anslutning till din bostad, som du själv står som ägare till. Under de förutsättningarna kan det därför till och med bli väldigt billigt att få precis det uterum du drömmer om. Med ROT-avdraget kan du sänka totalkostnaden med upp till 30 procent. Ta gärna kontakt med Skatteverket tidigt i planeringsskedet och kontrollera med dem att exakt det du vill få utfört ger dig rätt till avdraget. När du vet detta kan vi hjälpa dig med pappersarbetet.

   Vi ger dig ett kostnadsförslag – gratis

   Vad kostar det att bygga en pergola? Det enkla svaret är att det beror helt på dina förutsättningar och önskemål. Som tur är kan du väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket det kommer kosta. Hör av dig till oss redan idag så pratar vi om din idé. Utifrån samtalet räknar vi fram en offert som du får av oss helt utan kostnad eller krav på motprestation. Vid mer omfattande bygguppdrag tar vi oss gärna ut på plats för att titta närmare på förutsättningarna, även det innebär inga extra kostnader för din del. Välkommen!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Altanbyggaren i Stockholm för att bygga till ett trädäck till vår trädgård i Järfälla. De arbetade väldigt snabbt och de höll hög kvalitet. Framförallt nöjda med deras service. Mycket nöjda! Vi rekommenderar!

   Hans, Järfälla

   Altanbyggaren i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en altan till vår sommarstuga i Viksjö. Företaget höll tidsplanen och de var noga med att följa alla branschregler. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

   Linus, Edsberg

   Vi fick tips om Altanbyggaren i Stockholm av en granne som hade nyligen anlitat dom för en terrassbyggnation. Vi fick kontakt med deras projektledare snabbt & dom kom förbi på en fri offert. Väldigt nöjda med slutresultatet!

   Frida, Ella Park

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här