Altanbyggnation i Göteborg & Västra Götaland

Vi är ledande experter på altanbyggen och uterum i Västra Götaland! Med noggrannhet, punktlighet och ett stort mått av kvalitetstänk tar vi varje projekt från idé till fullbordande och levererar utomhusmiljöer som ökar fastighetsvärden och ökar trivseln.

Bygga Altan

Vi bygger altaner åt kunder som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatkunder.

Bygga Pool- & Trädäck

Låt oss hjälpa dig att skapa den utomhusplats du alltid drömt om.

Bygga Uterum

Med skräddarsydda lösningar som inglasade uterum, utekök, och vackert integrerade belysningslösningar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi Bygger Altan & Trädäck i Göteborg & Västergötland Är du redo att ta nästa steg mot din drömaltan eller uterum? Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt.

  Vi är verksamma över hela Västra Götaland

  Vi jobbar åt alla typer av uppdragsgivare, både privatpersoner och företag, över Västra Götaland. Du är välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp i till exempel Mölndal, Kungsbacka, Partille, Landvetter, Kungälv, Jörlanda, Torslanda, Västra Frölunda, Grimmered, Hovås, Askim, Mölnlycke, Pixbo, Lerum, Floda, Stenungsund, Bohuslän, Orust, Tjörn, Hisingen, Angered, Gunnilse, Björsared, Lärjedalen, Göteborg, Herrljunga, Svenljunga & Sexdrega, Ulricehamn, Bollebygd, Tranemo, Kinna eller Borås.

  Vi skapar din uteoas

  Oavsett om du önskar en solig altan för avkoppling, en elegant inglasad altan för att förlänga utomhussäsongen, eller ett modernt utekök, har vi expertisen och erfarenheten för att göra det möjligt. Vi skräddarsyr varje projekt för att passa dina önskemål med fokus på hållbarhet och estetik.

  Starta projektet genom att kontakta oss

  Är du redo att ta steget mot en perfekt altan? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa ett uterum eller altan som inte bara förhöjer ditt hem utan också ditt sätt att leva.

  Våra byggtjänster

  Vi är stolta över att erbjuda ett brett spektrum av byggtjänster som låter oss bygga altaner från start till mål.

  • Byggen av till exempel altaner, takaltaner, verandor, pergolor, vinterträdgårdar och utekök
  • Måleri
  • Implementering av belysning, sten- eller trätrappor, markiser och solskydd
  • Snickeri
  • Murningsarbeten & stensättning

  Fördelar med att välja oss

  Vi är en totalentreprenör som hanterar allt från nybyggnationer till omfattande renoveringar, och vårt team av kunniga och trevliga snickare och andra hantverkare säkerställer att projektets utförande kommer överträffa dina förväntningar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här