Altanbyggnation i Södermanland

Vi är ett ledande byggföretag för byggen av altaner, uterum och uteplatser i Sörmland. Med vår djupa förståelse för både hantverk och våra kunders önskemål levererar vi skräddarsydda lösningar med kvalitet ned på detaljnivå.

Bygga Altan

Vill du diskutera dina idéer för en altan med en professionell och lyhörd byggfirma?

Bygga Pool- & Trädäck

Du berättar hur du vill att trädäcket ska se ut, och vilka funktioner det ska ha, sedan bygger vi.

Bygga Uterum

Vår expertis sträcker sig från konstruktion av klassiska altaner till byggen av mångsidiga uterum som kan användas året runt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Nybyggnation av Altan & Trädäck i Sörmland Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och planer och få ett gratis kostnadsförslag.

  En byggfirma för kunder i Sörmland

  Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till kunder över hela Sörmland. Du kan kontakta oss för att få professionell byggservice i till exempel Eskilstuna, Strängnäs, Nyköping, Katrineholm, Oxelösund, Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Mariefred, Åkers Styckebruk eller Vagnhärad.

  Få din drömaltan

  Vårt mål är att förvandla din vision till verklighet. Oavsett om du önskar en solig plats för morgonkaffet eller en mysig vinterträdgård för årets kallare månader, har vi expertisen och erfarenheten för att skapa en plats som du kommer att älska.

  Vi erbjuder totalentreprenad

  Vi kan ta hand om bygget av din uteplats från start till mål, men också utföra delar av entreprenaden. Vi kan även hjälpa dig med bygglovsprocessen. Vi erbjuder:

  • Måleri
  • Snickeri
  • Markentreprenad
  • Stensättning & murningsarbeten
  • Byggen av verandor, altaner, pergolor, utekök och många andra typer av uteplatser
  • Belysning
  • Sten- och trätrappor
  • Installation av solskydd och markiser

  En professionell partner för ditt byggprojekt

  När du väljer oss som din byggpartner får du inte bara tillgång till kunniga och trevliga snickare, utan också en partner som värdesätter:

  • Noggrannhet i varje detalj
  • Punktlighet genom hela projektet
  • Säkerhet som en grundpelare i arbetet
  • Brett kontaktnät för att säkerställa att du får ett optimalt slutresultat

  Projektet börjar med att du hör av dig till oss

  Drömmer du om en ny altan eller ett uterum? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa en uteplats som inte bara höjer din livskvalitet utan också värdet på ditt hem.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här