Altanbyggnation i Stockholm

Välkommen till ditt förstahandsval när det gäller att bygga altaner och uteplatser i Stockholm! Oavsett om du drömmer om en solig altan, en inbjudande vinterträdgård, eller en praktisk uteplats.

Bygga Altan

Med passion för kvalitett tar vi oss an varje projekt med ett mål i sikte: att förverkliga din vision av en altan eller uterum.

Bygga Pool- & Trädäck

Vi har expertisen & erfarenheten som krävs för att göra verklighet av din idé.

Bygga Uterum

Vi har även erfarenhet av nybyggnation eller tillbyggnad av olika typer av uterum!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Nybyggnation av Altan & Trädäck i Stockholm Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och planer och få ett gratis kostnadsförslag.

  Våra snickeritjänster i Stockholm

  Vårt erbjudande sträcker sig långt bortom bara altanbyggen. Vi är totalentreprenörer som hanterar allt från nybyggnationer till renoveringar och specialprojekt. När det gäller altaner och uterum hjälper vi dig från start till mål.

  • Markentreprenad
  • Måleri
  • Snickeri
  • Stensättning
  • Inglasningar
  • Montering och nedmontering av byggställning (till exempel vid byggen av takaltaner)
  • Bygge av bl.a. altaner, vinterträdgårdar, verandor, takaltaner, pergola m.m.

  Stockholmsregionen är vårt arbetsområde

  Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster i ett brett geografiskt område runt Stockholm. Vi jobbar i bland annat Solna, Södertälje, Tumba, Sundbyberg, Sollentuna, Vallentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Åkersberga, Täby, Hässelby, Vällingby, Järfälla, Jakobsberg, Nacka, Danderyd, Bromma, Älvsjö, Huddinge, Enskede, Årsta, Haninge, Vendelsö, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Tyresö, Värmdö, Lidingö, Ekerö, Flemingsberg, Botkyrka, Spånga, Liljeholmen, Kungsängen, Farsta och Hägersten. Vi arbetar även runt Sörmland: Södertälje, Trosa, Eskilstuna & Strängnäs.

  Varför ska du välja oss?

  Noggrannhet och punktlighet ligger i kärnan av allt vi gör. Som totalentreprenörer kan vi dessutom ta hand om hela processen från start till mål, vilket innebär mindre stress för dig som kund.

  Kom igång med ditt projekt idag

  Kontakta oss för att börja planera ditt nästa projekt. Oavsett om du vill ha en ny altan, renovera en befintlig uteplats, eller helt enkelt behöver rådgivning kring bygglov och designalternativ, är vårt team här för att hjälpa dig. Hör av dig och få en gratis offert!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här