Altanbyggnation runt Örebros Län

Välkommen till den främsta altanbyggaren i Örebro och Närke! Med vår djupa förståelse för våra kunders behov och önskemål, kombinerad med expertis och passion för hantverk, skapar vi unika uterum och altaner som förhöjer din fastighet. Allt som behövs för att du ska få din drömaltan.

Bygga Altan

Vårt team kan samordna ditt byggprojekt hela vägen, från planeringsstadiet genom bygglovsansökan hela vägen till slutfört projekt.

Bygga Pool- & Trädäck

Våra tjänster inkluderar till exempel markentreprenad, måleri, inglasning, montering av markiser och solskydd, måleri och mycket annat.

Bygga Uterum

Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga din vision och skapa en plats där du kan njuta till fullo.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Nybyggnation av Altan & Trädäck i Örebro & Närke Län Vi anpassar varje projekt för att matcha dina behov och önskemål.

  En noggrann och professionell byggpartner

  När du väljer oss som din byggpartner, får du inte bara tillgång till ett team av kunniga och trevliga snickare, utan också en totalentreprenad som innefattar:

  • Hantverk präglat av kvalitetstänk
  • Genomförande inom tids- och budgetgränser
  • Ett säkert arbetsutförande
  • Ett brett kontaktnät av underleverantörer

  Vi jobbar i hela regionen

  Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till kunder i Örebro och Närke, inklusive: Örebro, Kumla, Hovsta, Vintrosa, Garphyttan, Adolfsberg, Sörby, Brickebacken, Gryt, Ånsta, Almby, Ökna, Förlunda, Glanshammar, Mosås, Marieberg, Dala och Mellringe. Vi är alltid redo att ta oss an nya projekt i dessa områden och ser fram emot att arbeta tillsammans med dig.

  Du får ditt drömuterum

  Vi anpassar varje design för att matcha din livsstil och göra dina utomhusytor till en naturlig förlängning av ditt hem. Vill du ha en takaltan? Eller en inglasad veranda som kan användas som vinterträdgård? Eller kanske ett utomhusspa? Berätta hur dina önskemål ser ut så gör vi verklighet av dem.

  Du kommer igång genom att höra av dig till oss

  Är du redo att ta nästa steg mot din drömaltan eller ditt ultimata uterum? Kontakta oss idag för en kostnadsfri och offert, rådgivning och konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att realisera din vision och skapa en utomhusplats där du kan njuta av livets bästa stunder.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här