Altanbyggnation i Skåne

Med en outtröttlig strävan efter perfektion, punktlighet och säkerhet, tar vi ditt byggprojekt från idé till verklighet. Vår expertis och vårt engagemang i varje steg av byggprocessen garanterar att din altan, eller ett dylikt uterum, blir precis så fantastisk som du föreställt dig.

Bygger Altan

Vi är ditt förstahandsval när det gäller byggen av altaner, uterum och uteplatser i Skåne!

Bygger Pool- & Trädäck

Är du redo att ta steget mot ett schysst pooldäck? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Bygga Uterum

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa ett uterum som förhöjer ditt hem.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Nybyggnation av Altan & Trädäck i Skåne Vi är ditt byggföretag specialiserat på altaner, uterum och uteplatser.

  Ett komplett tjänsteutbud för altanbyggen

  Vi är det enda byggföretaget du behöver om du vill förverkliga din dröm om en egen altan. Vi besitter kompetens inom snickeri och andra byggtjänster och har ett brett kontaktnät av byggentreprenörer med specialistkompetens som hjälper till att dra ditt projekt i land. Från mysiga vinterträdgårdar till soliga altaner och praktiska utekök, vi designar och bygger utifrån dina unika önskemål och behov.

  • Design och uppförande av altaner, pergolor, takaltaner, verandor, utekök och många andra typer av uterum.
  • Installation av belysning, sten- eller trätrappor, markiser och solskydd
  • Inglasning
  • Markentreprenad
  • Snickeri & måleri

  Vårt verksamhetsområde

  Vi är stolta över att kunna betjäna hela Skåne, från kust till inland. Vi jobbar till exempel i Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona, Ystad, Helsingborg, Höllviken, Vellinge, Svedala, Skurup, Falsterbo, Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Bunkeflostrand, Arlöv, Veberöd, Dalby, Oxie, Ängelholm, Löddeköpinge och Kävlinge. Vi jobbar åt bland annat villaägare, fastighetsägare, privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar. Varje kund åtnjuter samma höga service och engagemang.

  Hör av dig och få din kostnadsfria offert

  Är du redo att förvandla din utomhusyta till en drömlik förlängning av ditt hem? Kontakta oss för en kostnadsfri offert och konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga din vision och skapa en plats där du kan njuta till fullo.

  Därför är vi rätt val

  Vårt team består av kunniga och trevliga snickare som är redo att förvandla din vision till verklighet. Som totalentreprenör gör vi det enkelt för dig, samtidigt som vi kan skräddarsy utförandet helt enligt dina önskemål. Vi kan med andra ord ta hand om hela byggprojektet, eller delar av det.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 62
   Mail: offert@altanbyggare.nu

   Vanliga frågor Inför en altanbyggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Hur mycket kostar det att bygga en pergola?

   Exakt vad slutsumman landar på beror på många olika faktorer. Däribland markförhållanden, materialval och hur komplex själva konstruktionen är. Hör av dig till oss med din idé så får du en offert, helt utan kostnad.

   Kan jag få ROT-avdrag för att bygga en pergola?

   Det beror på var pergolan byggs. Generellt sett gäller att du får ROT-avdrag för konstruktioner som uppförs i anslutning till redan befintliga fastigheter. Avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år och görs på den sammanlagda kostnaden för arbetskraft. Materialkostnader ingår alltså inte i ROT-avdraget. Vi rekommenderar att du dubbelkollar med Skatteverket först för att se om du har rätt att göra avdraget och hur mycket du kan dra av. Vid behov bistår vi gärna med hjälp för att se till att pappersarbetet kring ROT-avdraget blir korrekt utfört.

   Behövs bygglov för att bygga en pergola?

   Om du behöver bygglov eller inte beror främst på hur stort projektet är. För byggnadsverk som är mindre än, eller lika stora som, Friggebodar eller Attefallshus krävs i regel inget bygglov. För att du ska vara säker på din sak rekommenderar vi ändå att du kontaktar byggnadsenheten i din kommun. Reglerna varierar mellan olika orter och det är bra att du är på den säkra sidan innan du kommit långt i planeringen.

   Vilket material är bäst för en pergola?

   Vanliga material för en pergola eller en altan är lärkträ, cederträ eller tryckimpregnerat trä. Det billigaste alternativet är det sistnämnda alternativet. Nackdelen är dock att det innehåller kemikalier som gör det till ett mindre miljövänligt val. Sett till miljön är lärk det bästa alternativet då det växer i Sverige. För inglasning kan det bli aktuellt antingen med glas eller plexiglas. Valet är ditt - vi gör jobbet.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanbygge!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 62
    Mail: offert@altanbyggare.nu

    Offert? Klicka här